A China Airlines egy tajvani székhelyű légitársaság, ami az elmúlt évben már hetedik alkalommal szerezte meg az első helyet a Dow Jones Fenntarthatósági Indexek (DJSI) alapján a globális légi közlekedési ágazatban.

Az elmúlt időszakban a cég számos intézkedést tett a fenntarthatóságért, így például bevezette a fenntartható repülési üzemanyagot, megújuló energiát telepített, súlycsökkentő intézkedéseket fejlesztett. Több kategóriában is a légitársaságok élén jár, többek között a környezetvédelmi politikája és irányítási rendszere, a működési ökohatékonysága, az éghajlatvédelmi stratégiája és a hulladékgazdálkodása terén is. Ezen felül a cég bejelentette, hogy egy környezetvédelmi szervezettel közösen létrehozott Eco Travel szén-dioxid-kompenzációs platformon keresztül elindítja a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátású járatot is.

A China Airlines ezen filozófiájához igazodva együttműködést kötött a MOSCHINO luxus divatmárkával egy innovatív fedélzeti utazási csomag kifejlesztése céljából.

Az utazók számára kizárólagos légitársasági divatcikk a Premium Business Class részére lesz elérhető a Tajvanra induló és beutazó járatokon.

Az új MOSCHINO fedélzeti utazási készlet a márka első ágazatközi együttműködése egy légitársasággal. A közös fejlesztés négy klasszikus színben kapható, amelyek mindegyike a „francia kék” és az elegáns „kifinomult sötétszürke” árnyalatokat tartalmazza.

Az új csomag, amelyhez egy exkluzív poggyászcímke is tartozik, olyan népszerű szépségipari termékeket tartalmaz, mint a bőrápoló, az ajakbalzsam és hajápoló termékek. A kabinosztálytól függően fogászati ​​higiéniai készlet, szemmaszk, füldugó és összecsukható hajkefe is található a csomagban.

A készlet felépítésétől annak tartalmáig mindent környezetbarát módon terveztek. Még a külső csomagolás is biológiailag lebomló anyagokból készült, így az utazók is hozzájárulhatnak a környezet fenntarthatóságához.

Az innováció szimbólumaként a prémium osztályokhoz készült hibrid aktív zajcsökkentő fejhallgató a legfejlettebb aktív zajszűrő technikát alkalmazza, amely egyúttal blokkolja a repülőgép motorzajának nagy részét is. A professzionális kialakítás mindazonáltal hosszú ideig viselhető. A fekete és arany kivitel pedig még egy csipetnyi kifinomultságot ad a tökéletes utazáshoz.

Forrás: