Megújult honlappal és új szolgáltatásokkal várjuk a fenntartható építőipari szereplőket!

A Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont elnevezéséből is adódóan a fenntarthatóság és a körforgásos gazdaságra való átállás szakmai kérdéseivel foglalkozik. Tevékenységünk, kutatásaink elsődleges célja, hogy a zöldinnovációs, fenntarthatósági kutatási eredményeket, a hazánkban is elérhető zöld megoldásokat, technológiákat, termékeket minél szélesebb körben megismerjék a hazai építésgazdaság szereplői. Ennek keretében kutatásokat folytatunk, gazdasági elemzéseket készítünk, rendezvényeket, szakmai kerekasztal beszélgetéseket szervezünk a fenntarthatósággal és a körforgásos gazdasággal foglalkozni vágyók széles körének.

Az eddigi tevékenységeinket július 1-jével továbbiakkal bővítettük:

  • Vállalati fenntarthatósági jelentések, stratégiák elkészítése: a Greenology szakmai támogatást nyújt a vállalatoknak a fenntarthatósági stratégiájuk, jelentéseik és egyéb kapcsolódó dokumentumaik elkészítéséhez, illetve véleményezéséhez (pl. etikai kódex, CSR-dokumentumok, megfelelőségi dokumentumok).
  • Zöldinnovációk bemutatása: a hazai zöldinnovációk széleskörű megismerése érdekében lehetővé tesszük, hogy a Vállalatok bemutassák fenntarthatósági tevékenységüket, zöldinnovációs termékeiket, eljárásaikat a Greenology honlapján. Bőben itt olvashat. .
  • Greenology Gold, Silver, Bronze fokozatú fenntarthatósági minősítés odaítélése: a Tudásközpont vállalja, hogy a közzétett vagy közzétenni kívánt termékről, eljárásról, módszerről, stratégiáról szakértők bevonásával egy fenntarthatósági hatásvizsgálati elemzést készít, amely alapján három kategóriába soroltan minősít. Bőben itt olvashat.
  • Kutatások, elemzések: a Greenology szakértői bázisára támaszkodva széles körű zöld építésgazdasági elemzéseket, kutatásokat folytat a fenntartható építőipar hazai és nemzetközi tendenciáival összefüggésben.

A szakértői tevékenységek feltételeiről érdeklődjön kollégánknál a grenology[kukac]greenology.hu e-mail címen vagy a +36 70 4104638-as telefonszámon.