A zöldgazdasági termékek hazai fokozott térnyerésének feltétele, hogy mindenki számára megismerhetők legyenek azok a fenntarthatóbb, zöldinnovációs alapanyagok, technológiák, eljárások, folyamatok amelyek már Magyarországon is elérhetőek.

A Tudásközpont éppen ezért lehetőséget biztosít a fenntarthatósági szempontból kedvezőbb paraméterekkel rendelkező termékek, eljárások, technológiák rövid,  informatív bemutatására a honlapján a Hazai Zöld Építés menüpontban és külön a főoldalon rövidebb blog formában  is. Ennek feltételeiről érdeklődjön kollégánknál a  grenology[kukac]greenology.hu e-mail címen vagy a +36 70  4104638-as telefonszámon.

A Tudásközpont emellett azt is vállalja, hogy a közzétett vagy közzétenni kívánt termékről szakértők bevonásával egy fenntarthatósági (környezeti, gazdasági, társadalmi) hatásvizsgálati elemzést készít. Az így készített elemzés a megrendelő számára megismerhetővé válik és annak  kérésére annak összefoglalója közzétételre kerül a Tudásközpont honlapján.

A Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont által készített értékelés alapján a vizsgált termék, szolgáltatás, eljárás, módszer stb. Greenology Gold, Silver, Bronze fokozatot szerezhet a termék fenntarthatósági hatásainak vizsgálata alapján. A minősítés a Tudásközpont által kimunkált szempontok alapján kerül megállapításra. Annak alkalmazása önkéntes és a közzétételére is csak kifejezetten a megrendelő kérésére kerül sor. Az adott évben minősített termékek közül minden évben díjazzuk a legjobbat a Greenology Diamond kategóriában.

A fenntarthatósági hatásvizsgálati elemzés feltételeiről érdeklődjön kollégánknál a grenology[kukac]greenology.hu e-mail címen vagy a +36 70 4104638-as telefonszámon.